Home

Proces

Plan een afspraak

Eenvoudig via ons online formulier.

Techniek

De techniek in auto’s heeft de afgelopen jaren een behoorlijke vlucht gemaakt. En het einde is nog lang niet in zicht! Want fabrikanten blijven auto’s maken die ons slim van A naar B kunnen brengen. Elektronica is één van die aspecten. Dat beperkt zich niet meer alleen onder de motorkap of achter het dashboard, maar is aanwezig door de gehele auto.

Denk maar aan de auto die zichzelf in parkeert, auto’s met ‘adaptive cruise control’, koplampen die reageren op de positie op de weg, automatische waarschuwingen als er gladheid is, achteruitkijk camera’s, airbags op diverse plaatsen in de auto, het is teveel om op te noemen, maar vormt een belangrijk onderdeel op het elektronische vlak. Gemiddeld bevat een moderne auto 150 sensoren!

HERSTEL AAN AARDGAS/CNG VOERTUIGEN

Bij Autoschadeherstel van Veen zijn we als één van de weinige bedrijven in Nederland opgeleid en ingericht om CNG voertuigen in geval van schade te kunnen herstellen. De richtlijnen – NEN 9140 voor elektrische- en PGS 26 voor CNG-voertuigen – geven aan dat het personeel gekwalificeerd moet zijn.

KWALITEIT

Bij Autoschadeherstel van Veen staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. We nemen altijd de tijd om onze klanten van dienst te zijn. Helpen indien gewenst met het invullen van het schadeformulier en er is altijd tijd om even uw verhaal te kunnen doen.

Kwaliteit vinden we vanzelfsprekend, eigenlijk komt het samen met alle processen binnen ons bedrijf, en onze relatie met externe klanten en relaties.

• uitstekend opleidingsniveau en (bij)scholing
• gebruik van equipement volgens de laatste stand der techniek
• gecertificeerde bedrijfsprocessen
• reparaties conform fabrieksvoorschriften
• gebruik van originele onderdelen
• milieuzorg, o.a. uitsluitend gebruik watergedragen lakken
• streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden

4 JAAR GARANTIE

De kwaliteit van ons schadeherstel is dusdanig dat u 4 jaar FOCWA garantie krijgt op alle herstelde delen. Deze regeling geldt voor nieuwe merkoriginele onderdelen. Kiest u voor de verwerking van gebruikte merkoriginele onderdelen, dan komt de garantieduur onder de 4 jaar uit. Een aantekening hiervan krijgt u op uw garantiebewijs. Indien dit het geval is, wordt dit met u besproken vóór dat we met de reparatie beginnen. Autoschadeherstel van Veen is een FOCWA Eurogarantbedrijf.

 

Wij betrekken onze onderdelen via de officiële dealerkanalen. U heeft de keus uit twee categorieën onderdelen:

• nieuwe merkoriginele onderdelen
• gebruikte merkoriginele onderdelen van A-kwaliteit

4 JAAR GARANTIE

Wij zijn een grote voorstander van helder en gemakkelijk te begrijpen taal. Want, als u onverhoopt schade aan uw auto heeft, zijn de ‘kleine lettertjes in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering’ van cruciaal belang over de wijze waarop uw autoschade kwalitatief en veilig moet worden hersteld, en u als eigenaar van de auto zelf kan blijven beslissen bij welk autoschadeherstelbedrijf u uw autoschade laat herstellen.

Omdat wij dagelijks met de schadeafhandeling van autoschades belast zijn, willen we u dan ook graag helpen in het oerwoud van regels.

Eén van onze belangrijkste adviezen ten aanzien van autoverzekeringen luidt dan ook:

Onderzoek voorafgaand aan het sluiten van een nieuwe autoverzekering zelf en vraag specifiek naar wat uw rechten en plichten zijn bij eventuele autoschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van uw eigen risico, heeft u recht op vervangend vervoer, enz.

Wij betrekken onze onderdelen via de officiële dealerkanalen. U heeft de keus uit twee categorieën onderdelen:

• nieuwe merkoriginele onderdelen
• gebruikte merkoriginele onderdelen van A-kwaliteit

Gebruikte originele onderdelen worden toegepast omdat de eigenaar van de auto verzekerd is met een zg. groene polis, of omdat de eigenaar het hergebruik van grondstoffen een goede zaak vindt. De lagere prijs van deze onderdelen kan beter passen in de totale waarde van de auto. Belangrijk: van alle gebruikte originele onderdelen is de herkomst herleidbaar.

Autoschadeherstel van Veen is aangesloten bij A.A.S. (Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten